Makó színes

Várja a vendégeket a Glorius terasz

Ahogy már mi is írtunk róla, újra visszatért a Glorius heti menüje, amelyet a vendégek örömmel fogadtak. A szűkített A’la Carte étlapon szereplő ételeket a vendégek maguk válogathatják össze kedvező áron. Az ételeket a megújult teraszon is elfogyasztható.

Gajáta Fanni – Makó

Nemcsak a kedvező ár miatt, hanem a különleges ételkínálat miatt is sokan választják a Glorius heti menüjét, amelyet kedvező áron kínál a Grand Hotel Glorius étterme. A Glorius Bisztró 12 órától 14 óra 30-ig elérhető, s általában egy adott italt 50 százalékos kedvezménnyel kínálnak.

Fodor Krisztián, a Glorius étterem konyhafőnöke és mesterséfje elmondta, a kínálat népszerűsége abban is rejlik, hogy A’la Carte ételkülönlegességeket fogyaszthatnak a vendégek kisebb adagban és kedvező áron.

A heti menüben olyan finomságok közül is választhatnak az ebédelni vágyók, mint az Andalúz Gazpacho, a Bergamoi penne parmezánnal vagy éppen a zöldfűszeres lazac tatár. Kiemelte, a menü fogyasztása esetén 10% kedvezményt kapnak a vendégek a hotel italkínálatára.

Az ebéd már a teraszon is elfogyasztható, ugyanis a hotel előtti téren két pihenősarok és 8 asztal várja a vendégeket. Akár a reggeli kávémenüt is kellemes környezetben fogyaszthatják el a reggelizők. 15 órától 18 óráig 50 százalék kedvezménnyel választhatóak különböző koktélok, üdítők, kávékülönlegességek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.