Térség

Lázár János: Nyergesné programja Palota fejlődésének záloga

– Tudja-e mindenki, hogy kire szavaz vasárnap? – tette fel a kérdést Lázár János ma késő délután a Nyergesné Kovács Erzsébettel tartott közös palotai fórumon. Majd elmondta, hogy az ő programja és a helybéliek összefogása a település fejlődésének záloga.

Korom András – Csanádpalota

500 millió forint fejlesztési összeg áll hamarosan Csanádpalota rendelkezésére, de a fejlődés és a fejlesztés csak összefogással és a kormány segítségével képzelhető el! Az együttműködést a polgármesterjelöltek programja alapján csak Nyergesné Kovács Erzsébettel tudom elképzelni, ezért azt javaslom, hogy vasárnap mindenki menjen el szavazni és adja le voksát. Maga döntsön mindenki arról, milyen legyen lakóhelye jövője – jelentette ki Lázár János ma késő délután a polgármesterjelölttel közös palotai utcafórumán.

Lázár János hangsúlyozta, hogy bár felfokozott hangulatú a kampány, ám a leendő polgármesternek és a jelenlegi testületnek közösen kell majd dolgoznia, mert ahol nincs meg az egység, ott nincs fejlődés. Hozzátette, aki polgármesternek jelentkezik, az arra vállalkozik, hogy szolgálja a közösséget, viselnie kell a kritikát, és teljesítenie a rábízott feladatokat.
A Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, van jövője a közösségnek, ehhez összefogásra van szükség, a vitáknak pedig arról kell szólniuk, miként lehet jobbá tenni az itt lakók életét. Megígérte, hogy a város mind az 52 utcáját felújítják

Hallgassa meg pontosan mit mondott Lázár János:

A térség országgyűlési képviselője hozzátette: nem tudja elképzelni, hogy vele együtt akarna működni az a szintén polgármesterjelöltként induló Debreczeni István, aki a 2014-es országgyűlési választások idején – a Szegedi Törvényszék jogerős ítélete szerint – beismerte, hogy 341 plakátját tudatszűkült állapotban rongálta meg, majd nemrégiben azt nyilatkozta, hogy a tette politikai véleménynyilvánítás volt.

A fórum elején Nyergesné Kovács Erzsébet független polgármesterjelölt az eddigi utcai fórumai tapasztalatait összegezve ismét sorra cáfolta az ellene ismeretlenek által felhozott vádakat. Az is elárulta, hogy egy tótkomlósi vállalkozással tárgyalt arról, hogy az 20-30 helybélit foglalkoztató összeszerelő üzemet működtetne ősztől Csanádpalotán, szakképzettséget nem igénylő munkára.