Sport Térség

Félszáz induló a regionális teniszkupán

10 csapat 50 tagja indult a Magyar Értelmi Sérültek Országos Szövetsége, a Szivárvány Sportegyesület és a Szivárvány Otthon mai tenisztornáján.

MH-Vásárhely

Nagy izgalommal készültek a versenyzők ma délelőtt a vásárhelyi stadion teniszpályáján, hogy megkezdődjék a verseny. A résztvevő csapatok tagjai a bemelegítés utáni megnyitót követően elfoglalták a versenypályákat, s a bemelegítést követően elkezdődtek az összecsapások.

– Évente szervezi meg a regionális teniszbajnokságot az MSOSZ, a Szivárvány Sportegyesület és a Csongrád megyei Szivárvány Otthon – mondta Majsai Beatrix, a Szivárvány Otthon intézményvezető helyettese. Hozzátette: a mai versenyre összesen 51 versenyző nevezett. A helybéli csapat mellett érkeztek Szentesről, Dunakesziről és a fővárosból is, ahogy minden esztendőben.

navigate_before
navigate_next

Hallgassa meg, mint mondott a verseny jelentőségéről Sebestyén Kata, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség teniszszakág vezetője:

Az értelmi sérült versenyzőket sokan biztatták a lelátókról. Az eredményhirdetés késő délutánra várható. Amint megtudjuk a helyezéseket, frissítjük cikkünket.

2 Responses

  1. A versenyrÖl készült képeket hol lehet megtalálni? Köszönöm!

  2. Kedves Rita!
    A cikkben képgaléria van. Ott láthatók a képek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.