Belföld Hírek Makó Sport

Panyor Krisztina újabb bronzérme

A makói futónő valamivel több, mint 50 versenyző közül a 3. helyezést ért el a hétvégi az Ultra Trail Hungary 54 km-es távján.

Korom András – Makó

Rendkívül nehéz terepen és forróságban is csak két ember tudta megelőzni a makói sportolót a hét végén Szentendréről induló, majd oda is visszatérő Ultra Trail Hungary verseny 54 kilométeres távján.

– Többféle táv is volt a versenyen. Én az 54 kilométeresen indultam, melyen 1800 szint volt. Nagyon nehéz volt, mert nehéz pályát kellett teljesíteni, ez a verseny egyébként is a legnehezebbek közé tartozik bármelyik távjával. És a múlt vasárnap extrém, 30 fok fölötti meleg volt, ráadásul 10 órakor volt a rajt, 16 óra után értem a célba, ráadásul hiába futottunk a Pilis erdejében, a fák alatt sem volt hűvösebb. Kemény verseny volt, de jól sikerült – mondta a futónő.

Fotók: Panyor Krisztina Facebook profilja.

Krisztina hozzátette, az idén már nem ez volt az első dobogós helyezése, hiszen például két első és egy harmadik helyezést már elért idei versenyeken. Azt mondta, hogy a mezőny is egyre erősödik, de ő is fejlődik.

A makói futó két hát múlva Ausztriában áll starthoz egy 39 kilométeres versenyen.

One Response

  1. Szívből gratulálunk a bronzéremhez Makó város híres futónőjének! Büszkék lehetünk rá!

Comments are closed.