Hírek Makó

80 pedagógus munkáját ismeri el Makó

A makói önkormányzat és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány idén is jutalmazta a kiemelkedő munkát végzett pedagógusokat, a közelgő pedagógusnap alkalmából. Ma négy intézményben jártak, holnap mennek a JAG-ba!

MH-Makó

Ma négy intézménybe látogatott el Farkas Éva Erzsébet polgármester és az alapítvány képviselője. A város 6 általános iskolájából, 4 középiskolájából, 5 óvodájából és a pedagógiai szakszolgálat munkatársai közül majd 80-an vehetnek át elismerést – a mai naptól kezdve június végéig – mintegy 9 millió forint értékben. A város oktatási intézményiben összesen 479 pedagógus dolgozik, minden intézmény a pedagógusok létszámának arányában kapott díjazást, az intézményvezetők és igazgatók javaslatai alapján.

A város polgármestere és az alapítvány nevében Lévai Tünde elsőként a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvodában járt, ahol családias hangulatban zajlott az ünnepség. Majd ezt követően a Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Pápay Endre Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben adták át a jutalmakat. Itt az iskola tanulói Örökség című műsorukkal köszöntötték a tanáraikat.

 

Délután a polgármester a Szikszai György Református Általános Iskola és Óvoda három, míg a Csongrád Megyei Pedagógiai Szolgálat Makói tagintézményé két tanárának adott át oklevelet és pénzjutalmat.

A ma kitüntetett pedagógusok:

Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda
Hősné Lovas Éva    
Majóné Csapó Erzsébet    
Csapóné Szalay Katalin Erzsébet    
Szabó Gizella Mária    
Bandzsalné Rontó Anna    

Kozmutza Flóra Általános Iskola és Szakiskola Pápay Endre Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
Martonosiné Görbe Erzsébet
Patkós Győző
Takács Mihályné
Virág Zsuzsanna

Szikszai György Református Általános Iskola és Óvoda
Erdeiné Jenei Anita
Mészárosné Vas Anita
Bódiné Tóth Erika

Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézménye
Jesity Tamásné
Danisné Bán Éva Anikó

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.