Kék hírek Ország-világ Térség

Villám pusztított Csanádpalotán és Magyarcsanádon

Magyarcsanádon egy kéménybe, Csanádpalotán egy húsz méter magas fába ütött az istennyila tegnap éjszaka.

MH-kék hírek

Csanádpalotán és Magyarcsanádon is lecsapott a villám a kedd éjszakai viharban. Először egy magyarcsanádi családi házhoz riasztották a makói egységeket, itt a kémény megrongálódott részeit távolították el a tűzoltók. Csanádpalotán pedig egy húsz méter magas fa teteje izzott, füstölt. Az egységek egy vízsugárral végezték el a beavatkozást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

One Response

  1. Szomorú esemény . Igaz nállam is volt 3 éve jun 24 én A biztosító . A DÉMÁSZ . Mind letagatta hogy itt Makón volt vihar és villámcsapás . Saját magamnak kelett intézkednem
    A Ge……li -csak a pénzt szedte be Semmit nem volt hajlandó csinálni. A kár több mint 3 millás lett Később kifizettek négy elismert villámhibát ami 5 ezer alatt volt . A GE….lI csak annyit javasolt hajtsam be az áramszolgáltatón Ők nem tehetnek semmit Az áramszolgáltató pedig letagadta hogy itt makón ezen az éjszakán vihar volt makón Az ő idájárásuk ilyet nem mutatott. Viszont két héttel később Egy gyüjtő kocsi jelent meg . A felsorolt problémás villamossági dolgokért jöttek . Szegények kocsijába a plazmatévén kivül más nem fért be Annyira tele volt . Azt mondták ez mind innen Makórol való Az említett ídőjárás csinálta Később visszakaptam a TV met elismerték villámcsapás áldozata lett A többi elektromos dologért azóta sem voltak . Bocsi hogy ezt mind leírtam Még mindég fáj a dolog . Pénz kell ha bajvan mindenki mosakszik . Jogászaik olyan nyakatert mondatokat írnak Hogy saját kollégájuk nak is fejfájást okozott mire megfejtették amit írtak.

Comments are closed.