Makó színes

3 éve zúz a makói a Steel

Három, zúzós éven van túl a makói Steel együttes. A háromtagú banda az elmúlt időszakban sok változások ment túl, többek között menedzserük is lett. Idén egy újabb albumot szeretnének kiadni.

Gajáta Fanni – Makó

Gőzerővel dolgozik egy újabb lemez kiadásán a három éves Steel együttes. A makói metál zenekar már több saját dalt is megírt, s céljuk az, hogy az új korong még profibb legyen, mint az első kiadásuk. Az elmúlt években sokszor jártak vidék is koncertezni és Békés megyében is jártak már.

Az együttes egykor négy taggal kezdte, most hárman vannak: Kiss Szabolcs basszusgitár, Gera Dávid gitár és Madai Zsolt dobok. Szabolcs és Dávid még tanulnak, de így is sokat foglalkoznak a bandával. Voltak nehézségeik is, de túllendültek rajta.

– Volt olyan, hogy nem volt pénzük a próbaterem bérléséhez, így mindenki szépen hazament. De most mégis itt vagyunk – fogalmaztak a srácok. A dalírás közös munka: általában valamelyikük hoz egy témát és azt tovább fejlesztik. Dávid elmondta, az új lemez dalait főleg ő írta, de végül mindenki tett hozzá.

Tavaly év vége óta komoly segítsége is van a bandának Szabó Anikó személyében, aki a menedzserük lett. Nem csak támogatja a srácokat, hanem koncerteket szervez és irányítja a srácokat.

– Idén szeretnénk koncertezni is, de főleg az új dalokra szeretnénk koncentrálni. Emellett nekünk Dáviddal nyári gyakorlatunk is lesz, így húzós lesz a nyarunk – árulta el Szabolcs.

One Response

  1. A Váll-Ker Kft. Kemencés és Hagymás Grillfesztiválján is, péntek délután a STEEL fantasztikus koncertet adott! A közönség nevében köszönet az együttesnek a fellépésért, Szabó Anikónak a menedzselésért és a fesztivál szervezőinek a meghívásért. További sok sikert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.