A Petőfi parkban található trianoni emlékfánál tartott megemlékezést a Jobbik Makói Alapszervezete. Kiss Attila országgyűlési képviselő jelölt és Zeitler Ádám önkormányzati képviselő beszédet mondott ez alkalomból.

Gajáta Fanni – Makó

Makó, a makóiaké – hangzott el a Jobbik Makói Alapszervezetének trianoni megemlékezésén. Zeitler Ádám önkormányzati képviselő elmondta, az elő-kampányuknak ez is a szlogenje. Történész szemmel Trianon a magyarok legnagyobb vesztesége.

– Fontos kiemelni, hogy történelmünk során sok trauma érte nemzetünket, de mindig erőt merítettünk és felálltunk, s megacéloztuk magunkat. A fájdalom mellett, amelyet a szívünkben érzünk, és a lelkünkben van, természetesen a határon túli nemzet testvéreinkért minden esetben kiállunk – fogalmazott a képviselő.

Kiss Attila országgyűlési képviselő jelölt is kiemelte, hogy Magyarországot számos szerencsétlenség sújtotta, de mégis túlélte. A trianoni békediktátum volt az egyik legtragikusabb, hiszen következményei maradandóak – véli a jelölt. Kiemelte, 2020 lehetőséget ad egy sor kérdés megvizsgálásra, megválaszolására.

Galériánk:

A megemlékezésen verset mondott Sipos Maja Flóra, a József Attila Gimnázium tanulója. A beszédek után a párt tagjai és szimpatizánsai közösen helyezték virágaikat a trianoni emlékfához és táblához.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest