A tavalyi évben nagy sikere volt a kültéri lampionos bulinak a Hagymatikum Gyógyfürdőben, ezért a szervezők úgy gondolták, idén is megszervezik a szezonnyitó hétvégén. Este a nigériai származású George Black Cell pörgette a lemezeket.

Gajáta Fanni – Makó

– A Hagymatikum Gyógyfürdő fennállása óta nem voltak annyian fürdeni, mint vasárnap – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémi marketing csoportvezetőtől. Este sem kellett aggódni a forgalom miatt, ugyanis a lampionos partira is sokan érkeztek.

A kültéri élménymedencében sokan rázták George Black Cell mixeire. A DJ Budapesten él, azonban Nigériából költözött át, ugyanis nagyon megtetszett neki a főváros. Egy kicsit már tud magyarul is. Makón először járt.

– Annyit tudok csak mondani a Hagymatikumról, hogy “hűha”! Elsőként azonnal elfotóztam az épületet, de amikor besétáltam, teljesen lenyűgözött az egész. A Hagymatikum dolgozói kedvesek, a vendégek kicsit félénkek, de biztos feloldódnak majd – árulta el George, akinek a kedvenc zenei stílusai a hip-hop, az r’n’b és az afro mix. Az vízi diszkóba is ezekből a zenékből válogatott, de helyet kapott deep house és a latin dalok egyaránt. – Amit a fürdőzök szeretnének, azt játszok majd.

Galériánk:

A fürdőzök remek zenékre ízletes koktélokat is szürcsölgethettek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest