Közeleg az időközi polgármester választás a településen. Nyergesné Kovács Erzsébet több utcafórumot is tartott már, arra voltunk kíváncsiak az itt élők szerint kik lehetnek az esélyesek.

Nagy Szabolcs – Csanádpalota

Június 11-én adják le a voksaikat a Csanádpalotán élők a polgármesterjelöltekre. Bár hat induló van, a legtöbben csak kettőt látnak esélyesnek, Debreczeni Istvánt és Nyergesné Kovács Erzsébetet. Azt is szerettük volna megtudni az itt élőktől, milyennek látják a kampányt, mire számítanak a választásig hátralévő időszakban.

– Szerintem Nyergesné Kovács Erzsébetnek van a legtöbb esélye. Az is látszik, hogy Debreczeni István mindent megtenne a győzelemért, de az ő programját nem ismerem. Nem tartott még fórumot, pedig a személyes találkozás nagyon sokat számít. Én minden jelöltet meghallgatok, és el is mondom nekik, hogy milyen problémákat látok – mondja Dr. Várkonyiné Trembeczky Ágnes.

– Nyergesné Kovács Erzsébetet, és Debreczeni Istvánt is személyesen ismerem, kettejük között fog szerintem eldőlni. De biztosan szoros lesz. Senki sem tökéletes, de én azt látom, hogy 3-4 ciklus óta több volt az ígéret, mint ami megvalósult. Ennél többet vár a település a következő polgármestertől – meséli Kardos János, aki jövő hónapban már hatvan éves lesz.

Gajda Lajos születése óta Csanádpalotán él, szerinte is rengeteg tennivaló vár majd a következő polgármesterre. Ő például nem elégedett a nevelési intézmények működésével, és az utak, járdák állapotával sem.

– Én Nyergesné Kovács Erzsébetre fogok szavazni. Szerintem ő a legalkalmasabb. Jegyzőként nagy tapasztalata van a közigazgatásban, és a programja is szimpatikus. Főleg, hogy újra közösséget szeretne kovácsolni az itt élőkből – tudtuk meg a nyugdíjas férfitól.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest