Galéria Színes Térség

Több száz palacsinta készült az apátfalvi gyermeknapon

Először rendezték meg egész napos programként az apátfalvi gyermeknapot. Délelőtt a rendőrség melletti parkban várták a gyerkőcöket és a szüleiket, délután a Faluházban színházi előadást nézhettek meg az érdeklődők.

Gajáta Fanni – Apátfalva

Az apátfalvi Napsugár Baráti Kör több száz palacsintát készített a gyereknapon. A kicsik és nagyok lekváros és kakaós finomság közül választhattak. A Bökény Népe nemcsak bemutatót tartott a különleges fakardokkal és pajzsokkal, hanem még ki is próbálhatták a bátrabbak. A jurtában érdekességeket mesélt Szalamia János.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

Az ugrálóvárnak és a trambulinnak is nagy sikere volt, nagy örömmel ugra-bugráltak rajta a gyerekek. A 11 éves Molnár Reginának nagyon tetszettek a délelőtti programok, sok mindent kipróbált.

– Nagyon jól érzem magam és sok ismerősöm is kint van. Nekem az íjászkodás tetszett a legjobban. Már egyszer iskolában kipróbáltam, így már ismertem – árulta el Regina. Persze, a palacsintázás sem maradt ki.

Reggel 10 órától a gyerekek arcfestésen és csillámtetoválás készítésén vehettek részt, de a kreatív sarok most sem hiányozhatott. A helyi óvoda sorversennyel, játékos tornával és aszfalt rajzversennyel is készült a kisebbeknek. Délután a Faluházban folytatódott a program, ahol egy színházi előadást nézhettek meg a kicsik és a nagyok.