Galéria Színes Térség

Kupakból készült kép Kiszomboron

Több száz kupakból készült el Micimackó az egyik tömör kerítés oldalára Kiszomboron gyereknap alkalmából. A kézműves foglalkozások mellett népi játékokon és sakkon is részt vehettek a gyerkőcök.

Gajáta Fanni – Kiszombor

Színes programokkal készültek a kiszombori és térségi gyerekeknek május utolsó vasárnapján: a játszótéren nemcsak a megszokott játékokkal játszhattak az ifjoncok, hanem népi játékokkal és sakkal köthették le magukat. Utóbbiban Bartos Ferenc, a Csongrád Megyei Sakkszövetség elnöke segített, s egyszerre 10 táblán játszott a gyerekkel.

Pozsárné Nagy Ilona, az Ady Endre Művelődési Ház művelődésszervezője elmondta, az idei gyermeknap civil szervezetek, intézmények és magánszemélyek összefogásával valósulhatott meg. Kenyérlángossal is készült a Kiss Mária Hortensia Honismereti Kör.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

A délelőtt folyamán a gyerekek málnaszörpöt ihattak és fonott masnit is ehettek. Kézműveskedhettek és a Fülemüle előadását is megtekinthették. Különleges képek készültek az egyik tömör kerítésre: több száz kupakból raktak ki rajzfilmhősöket és virágokat.