Galéria Színes Térség Videó

A gyermeknapon avatták a lelei műfüves pályát

Lázár János országgyűlési képviselő, Kiss-Rigó László megyéspüspök és Martonosi György polgármester avatták fel ma délután a gyermeknapon a 30 millióból épült maroslelei műfüves pályát.

Korom András – Maroslele

Valamivel több mint 30 millió forintból készült el az a műfüves pálya, melyet ma kora délután a lelei gyermeknapon avattak fel. A pálya – melyhez 20 milliót a község a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatán nyert, majd a hiányzó 10 milliót Lázár János, a térség országgyűlési képviselője segítségével teremtette elő – a faluház udvari betonpályája mellett épült meg. Napközben az iskolások vehetik igénybe, majd délután 4-től már bárki használhatja.

Hallgassa meg mit mondott köszöntjében Martonosi György polgármester:

Nézze meg mit mondott avatóbeszédében Lázár János:

A pályát végül Kiss-Rigó László megyéspüspök áldotta meg, majd átvágták a nemzetiszín szalagot, hogy a kezdőrúgás után máris kezdődjék a focibajnokság.

A gyermeknap résztvevőinek mindezek előtt a Makó Budo Klub aerobikosai tartottak bemutatót, de működött az ugrálóvár, rotyogott a kondérokban a finom pörkölt, aki akart csillámtetoválást kaphatott emlékbe. Persze a legkisebbek a léggömböknek örültek a legjobban.

A gyermeknap képekben:

navigate_before
navigate_next