Színes Térség

Élő csocsó is volt a palotai gyereknapon

Megtelt a főtér Csanádpalotán a Városi Gyermeknapon. A hagyományos Talléria mellett volt rendőrségi bemutató és egy tűzoltóautót is megnézhettek a gyerekek.

Forró Flóra – Csanádpalota
Nagyon sokan voltak kíváncsiak idén is a Gyermeknapi programokra. Míg a kisebbek a szüleikkel, addig a nagyobbak már a barátaikkal múlatták az időt.

Vella Viktória Csenge és Bernát Renáta Pécskáról érkeztek a csanádpalotai Gyermeknapra. Korábban még nem jártak itt, de elmondásuk alapján nagyon jól érezték magukat. Kipróbálták már a gólyalábat, a malmot, de célba dobás is tetszik nekik. Sok tallért szeretnének gyűjteni, hogy a boltban értékes dolgokra tudják beváltani.

navigate_before
navigate_next

A lányokkal ellentétben a nyolcéves Mikuska Nimród már nem először látogatott ki a szüleivel. Ő az ördöglakatot és a malmot próbálta ki, de mindegyik játék érdekelte.

Délután rendőrök tartottak pár perces bemutatót hogyan fegyvereznek le egy bűnözőt, ezután pár eszközüket a gyerekek is megnézhettek. Akinek mozogni volt kedve részt vehetett az élő csocsón és ugrálhatott a légvárban is. A délutáni melegben egy-egy gombóc fagyira is vendég volt a város apraja és nagyja.