Belföld Hírek

Sikertörténetté vált a Hercegasszony Birtok

Partnertalálkozóval köszönte meg az együttműködést beszállítóinak, és támogatóinak a számos szakmai elismeréssel rendelkező kastélyszálloda. Tulajdonosa szerint az áldozatos munka mára meghozta gyümölcsét, és megmutatta, Mezőtúr mellett is van igény a minőségi kikapcsolódásra.

Nagy Szabolcs – Mezőtúr

Az elmúlt két év folyamatos munkával, tervezéssel és ötleteléssel telt a Hercegasszony birtokon. A festői szépségű kastélyszálló, amely a Körös holtágának partján fekszik, közel 50 főnek tud minőségi kikapcsolódást nyújtani. A több mint száz évvel ezelőtt épült birtok felújítása, és működtetése komoly feladat volt, tudtuk meg az egyik tulajdonostól, amit egyedül nem is tudtak volna megoldani.

– Az életben a pozitív gondolatok visznek előre, és a mögöttünk álló időszak azt bizonyítja, hogy van létjogosultsága a Hercegasszony birtoknak. Ehhez azonban kellenek a partnereink, a beszállítóink, a vendégeink. Velük alkotunk egy egységet, ezért a kapcsolatainkat tovább szeretnénk erősíteni a környékbeli vállalkozásokkal – mondta el Juhász Lóránt, a birtok egyik tulajdonosa.

navigate_before
navigate_next

A partnertalálkozóra jelenlegi és leendő támogatókat, és beszállítókat is vártak, hogy ne csak tárgyalóasztal mögött születhessenek megállapodások, hanem mindenki megismerje „Hercegasszony-életérzést”, mondja a szálloda vezetője.

– A találkozóval többek között szerettük volna megköszönni a partnereinknek, hogy hozzájárulnak a vállalkozás sikeréhez, és a vendégeink elégedettségéhez. Van egy képlet, amelyet folyamatosan szem előtt tartottunk, ez a minőségi kikapcsolódáson, és a helyi értékek figyelembevételén alapul. Ez határozza meg a mindennapjainkat, a visszatérő vendégeink, és szakmai elismeréseink pedig azt bizonyítják, hogy jó úton járunk – fogalmazott Papp Tamás.

A birtok vezetője hozzátette: a szakmai elismerések közül a Gault & Millau elismeréseire a legbüszkébbek. A turisztikai kalauz ugyanis a magyarországi éttermek legjobbjai közé sorolta az itt található Irene Bisztro-t, emellett a Hercegasszony birtok felkerült a hazai Wellness szállodák, és Butikhotelek TOP 10-es listájára is.