Ma kora délután Buzás Péter volt polgármester bement Farkas Éva Erzsébet polgármesterhez, akivel négyszemközt tárgyalt. Állítólag egy alapítvány ügyéről.

Korom András – Makó

– Ne írj semmit, még azt sem, hogy itt jártam! – mondta a volt városvezető, amikor nem sokkal Farkas Éva Erzsébet mai lakossági fogadóórája előtt a polgármester irodája előtti folyosón megpillantott. Pedig kuriózum és hírértékű, hogy a volt és a jelenlegi polgármester találkoztak és zárt ajtók közt beszélgettek egymással. Ilyenre nagyon-agyon ritkán van csak példa. Főleg, ha az előd  ahogy Buzás Péter teszi – kivonul a helyi politikából.

Buzás Péter egyébként arra hivatkozott, hogy magánszemélyként ment be utódjához. Csakhogy a volt polgármester bármit is tesz, közszereplő, hiszen a megyei közgyűlés tagja és az MSZP Makó és Környéke Területi Szervezetének elnöke.

A két polgármester barátságosan köszöntötte egymást, (ahogy tette ezt Buzás Péter Czirbus Gábor alpolgármesterrel), majd bő negyedórányi beszélgetést követően is így búcsúztak el.

A jelenlegi polgármester az mondta, egy alapítvány megszüntetéséről beszélgettek, de részleteket erről csak akkor mond, ha az ügy lezárult. Farkas Éva Erzsébet hozzátette: egyébként nem szoktak egymással találkozni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest