Hírek Makó Térség

Tartós élelmiszereket osztott a Magyar Vöröskereszt

A Magyar Vöröskereszt makói területi szervezete ismét nagyobb összegű pénzadományt nyert a Givaudan Hungary Kft.-vel közös pályázatán. Ennek köszönhetően Makó és térségében tartós élelmiszereket tud szétosztani a rászoruló családoknak. Főképen: Adományosztás Apátfalván. 

Gajáta Fanni – Apátfalva

Tegnap Makón, ma pedig Nagylakon, Apátfalván, Királyhegyesen, Óföldeákon és Földeákon osztott tartós élelmiszerből álló adományt a Magyar Vöröskereszt makói területi szervezete. Vass Sándorné, a Vöröskereszt makói területi szervezete vezetője elmondta, idén az Egyesített Népjóléti Intézmény és a roma önkormányzat is segített kiválasztani a családokat.


Királyhegyesen. Fotó: Magyar Vöröskereszt makói területi szervezete.

– Jövő hétfőn Pitvarosra, Csanádpalotára, Csanádalbertire, Ambrózfalvára, Nagyérre, Kiszomborra és kedden pedig Magyarcsanádra megyünk. Összesen 75 család részesül az adományból első körben – tudtuk meg Vass Sándornétól. Hozzátette, hogy októberben és novemberben ismét 75 családnak tudnak segíteni a térségben.

A csomagban többek között olyan tartós élelmiszerek voltak, mint a liszt, a cukor, különböző konzervek, olaj, rizs, tej, zsemlemorzsa és befőtt.


Nagylakon. Fotó: Magyar Vöröskereszt makói terül

A Givaudan Hungary Kft. jó kapcsolatot ápol a makói területi szervezet: a következő adományosztáskor is a cég támogatja a Magyar Vöröskeresztet, majd a Givaudan egészséghetében a makói területi szervezet készül előadásokkal.

One Response

  1. Én szeretnék kapni a ifjamnak nícs munka helye így ketten élünk a nyugdíjából ami nagyon kevés .

Comments are closed.