Galéria Makó Színes

Vízibombával köszöntötte a nyarat a Velnök

A Velnök Diáktanács villámcsődületet szervezett a főtérre: a fiatalok ezzel a programmal köszöntötték a nyarat, illetve ünnepelték meg az egykori Ifjúsági Klub születésnapját. Közös vízibombázásra invitálták a MAKK-nál lévőket.

Gajáta Fanni – Makó

Igazán meglepődtek azok, akik ma délután a főtéren jártak: a Velnök Diáktanács flasmobot szervezett annak apropójaként, hogy köszöntsék a nyarat. Az egykori Ifjúsági Klubnál gyülekezett a Makói Magán Zeneiskola növedékei, illetve a Makói Majorette Egyesület is.

Nem véletlen erre a napra tervezték a nyárnyitó flashmobot: Szabó Kitti, a Velnök Diáktanács elnöke elmondta, a régi ifjúsági klub születésnapját is ezzel az eseménnyel ünnepelték meg. Hét évvel ezelőtt nyílt meg a Széchenyi tér 6. szám alatt a fiatalok klubhelyisége.

A felvonulás az egykori Ifjúsági Klubtól indult, majd a Makói Közösségi Klubhoz sétáltak át a zenészek, a mazsorettesek és a fiatalok. A Figyi büfé színpadán a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió növendékei léptek fel, őket pedig egy bűvész követte.

navigate_before
navigate_next

A rendezvényt egy közös vízibombázás zárta.