Hírek Makó Színes

Visszatért a kávémenü a Gloriusba

A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét elérhető a kávémenü a Grand Hotel Glorius kávézójában, a délelőtti órákban. A vendégek többféle kávékülönlegesség közül választhatnak. Főképünk: Illusztráció (Grand Hotel Glorius archívum).

Gajáta Fanni – Makó

Reggel 8 és 11 óra között érhető el a Glorius kávémenüje. A népszerű ajánlat azért tért vissza, mivel nagyon sok vendég kereste és kérte is. A kávémenü ideális lehet üzleti beszélgetésekhez, baráti találkozókhoz vagy akár egy könnyed reggelinek is.

– Ristretto, presszó kávé, hosszú kávé és cappuccino közül választhatnak a vendégeink, amelyet tejjel vagy habbal is kérhetnek. Emellett egy péksüteményt és 2 deciliter rostos üdítőt is felszolgálunk – tudtuk meg Nagy János étteremvezetőtől.

A könnyed kis kávémenü elfogyasztására bátran ajánlják a hotel épületében található kávézót, de ha az időjárás engedi, akkor még hangulatosabb élményt ad az utcai terasz, vagy akár a napsütéses tetőterasz is.

A szálloda mindennap friss napi sajtóval készül a vendégek számára, ezáltal a menü elfogyasztása közben a világ híreiről is tájékozódhatnak, akik betérnek a Gloriusba.