Galéria Színes Térség

Daniért motoroztak Kiszomboron – galériával!

Turi Dániel imád motorral száguldozni, azonban egy munkahelyi baleset miatt már nem tud egyedül a kétkerekűre pattanni. Ezért édesapja, Turi Lajos felvonulást szervezett Kiszomboron, ahová közel 100 motoros érkezett. Danit is elvitték egy körre.

Gajáta Fanni – Kiszombor

A fiatal Turi Dániel egy munkahelyi baleset következtében bal kezéről ujjainak 95 százalékát elveszítette, így hobbiját – a motorozást – már nem tudja űzni. Édesapja, Turi Lajos egy felvonulást hirdetett, amelyet egy figyelemfelhívásnak is szánt.

– Ezzel a megmozdulással szeretnénk egy kis lelket önteni bele, illetve ez egy figyelmeztetés, hogy figyeljünk oda egymásra és egymás testi épségére, biztonságára – tette hozzá az édesapa. A szervező egy BMW 650-es kétkerekűvel vágott neki a felvonulásnak. – Először elmegyünk hozzánk, ahol felvesszük Danit és a feleségemet is. Fiam az ő stílusát képező Drz-re és így vágunk neki ennek az útnak.

A fiatal srác Szűcs Roland mögé pattant fel.

Nemcsak kiszombori motorosok érkeztek a felvonásra, hanem Makó és térségéből, illetve még a határon túlról is csatlakoztak. Mio Danilov és párja Nagyszentmiklósról érkeztek. A makói Sweet Freedom motoros klubtól hallottak a programról.

– Én egy Harley Davidson Electrával, Miri pedig egy Sportsterrel érkezett. Azért ezeket választottuk, ugyanis a Harley egyenlő a szabadsággal és egy életstílus is – mondta Mio. – Nekem 1992 óta van jogosítványom, a páromnak pedig csak két éve.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

A makói Hegedűs Dániel is úgy gondolta, hogy csatlakozik a felvonuláshoz. A 23 éves srác már régóta motorozik: Simsonon kezdett, jelenleg 450-es Husqvarna gépe van. Amikor van ideje, szívesen pattan a kétkerekűre.

– A húgomnak az osztálytársa volt Dani a nővére, ezért úgy gondoltam, hogy nekem is jól esne fordított helyzetben, hogy összejön ennyi ember értem – mondta Dani. – Annak idején tatám Simsonjával mentem és akkor megfogott a motorozás. Leírhatatlan érzés, amikor motorozok. Ki kell próbálni.

A kiszombori felvonulásra nemcsak férfiak, de hölgy motorosok is érkeztek.

One Response

  1. Nagyon sajnálom , nagyon rendes srác ! Én ismerem mint horgász, csendes jókedvű,tisztelettudó ! Mindenkivel rendes .

Comments are closed.