Hírek Makó Színes

Peller Károllyal zárult a Hagymatikum nyugdíjas találkozója

Ebben az évben másodjára szervezte meg a hagyományos nyugdíjas találkozóját a Hagymatikum Gyógyfürdő. Ismét nagyon sokan vettek részt a programon, ahol a fürdő gyógyszolgáltatásai mellett a Magyar Vöröskereszt egészségügyi mérésein is részt lehetett venni.

Gajáta Fanni – Makó

A Hagymatikum Gyógyfürdő idén második alkalommal szervezett nyugdíjas találkozót. Ahogy már a vendégek megszokhatták, most is részt vehettek a Magyar Vöröskereszt egészségügyi mérésein, illetve a gyógyfürdő saját szolgáltatásain is, mint például a masszázskezelésen, az elektroterápián vagy gyógytornán.

A fürdőzők zenés időutazáson is részt vehettek, amelyen a Táncdalfesztivál dalait hallgathatták meg. Délután a makói rendőrkapitányság kvízét tölthették ki az érdeklődők, amellyel értékes nyereményeket nyerhettek. A fürdőszezon megkezdődött, így olyan kérdéseket tettek fel az időseknek, amelyek az értékmegőrzésben segítenek. Decsiné Oláh Zsuzsanna, a Makói Rendőrkapitányság rendőr-főtörzsőrmestere és bűnmegelőzési előadója elmondta, minden korosztályt meg szeretnének szólítani, így nem csak óvodákba és iskolákba mennek el.

– Miután sikeresen nyertem, utána már nem mertem jelentkezni. Egy gyerekvillogót nyertem, amit megkapnak majd az unokák. Szerintem könnyű kérdések voltak. Lehet, nagyképűnek tűnök, de polgárőr is vagyok, ezért tudhattam a válaszokat – fogalmazott Paulik József, aki Végegyházáról érkezett. Mint elmondta, nem ez az első alkalom, hogy a Hagymatikum nyugdíjas találkozóján részt vesz. – Szerintem nagyon jó ez a program, kipróbáltam kezeléseket is. Utoljára iszapkezelésen is voltam, ami jót tett velem.

A nap sztárvendége Peller Károly volt. Lajtosné Papp Noémi, a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetője portálunknak elmondta, a legutóbbi találkozón a vendégek olyan fellépőt kértek, aki az operett világába repíti őket.

navigate_before
navigate_next

– Már ma is kérdezgettük a fürdőzőket és a legtöbben azt mondták, következő alkalommal olyannak örülnének, aki a mulatós vonalat képviseli – tette hozzá Lajtosné Papp Noémi.