Hírek Színes

Élő csocsó is volt a MAFIÁ-n

Először szervezték meg a Makói Fiatalok Akadémiáját. A programok között szerepelt dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus előadása és élő csocsó bajnokság, este pedig a Route 43 és DJ Börcsök Barnabás is fellép.

Gajáta Fanni . Makó

A városi középiskolákból több diák is ellátogatott az első Makói Fiatalok Akadémia programjára. A diákoknak elsőként Hevesi Krisztina egyetemi adjunktus, az ELTE oktatója a meztelen igazságról számolt be. A szexuálpszichológussal készült rövid interjúnkat itt hallgathatja meg:

Az előadást ifjúsági szabadidős programok követték. Az élő csocsó bajnokságon a helyi középiskolák csapatai indulhattak, s próbálhatták ki a játékot. Ennek a különlegessége az, hogy a bábuk a gyerekek voltak. A makói rendőrség és mentőállomás is kitelepült, s az érdeklődőknek szívesen meséltek is. Rodeóbikára is felülhettek a bátrak. A Maros-parti Veterán Autós Motoros Közhasznú Sportegyesület a Ford T-mobillal vonult fel.

navigate_before
navigate_next

– Azért is lettem a MAFIA tagja, mivel tetszik, hogy a fiataloknak szeretne a város programot szervezni és az iskolai diákönkormányzatban is benne vagyok. Fontosnak tartom, hogy kinyíljon az a hely, amelyet a fiataloknak nyitnak, ahol tanulhatnak, összejöhetnek – árulta el a 17 éves Horváth Henriett.

Az akadémia este is várja a fiatalokat: 19 órától a Route 43 lép fel, őket DJ Börcsök Barnabás követi.