Hírek Makó Színes

JAG-os diákok nyertek a videós versenyen

Nálunk is megtekinthetik azt a három perces videót, amelyet a József Attila Gimnázium tanulói készítettek. 

MH-Makó/Szeged

Szép eredményt ért el Fritsch Zsófia és László Letícia videója, amelyet Vizi Viktória segítségével készítettek el a Jakucs László Földrajzversenyre. Mint megtudtuk, sikerült elnyerniük a zsűri díját.

– Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki megnézte a videónkat. A díj átadása a napokban volt, ahol emléklapot és könyvutalványokat kaptunk – árulták el a lányok.

Emellett megtekinthették az árvízi makettet, amelyet az SZTE TTIK Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tankszék szervezett földrajz témájú kedvcsinálóként. A néhány kiváló JAG-os a verseny szervezőjének, dr. Szilassi Péternek köszönhetően a laborba is bepillanthattak, az Ásványtani Geokémiai és Kőzettani Tanszéken pedig megtekinthették a Koch Sándor Ásványgyűjteményt és annak 1200 kiállított darabját.

One Response

  1. Már többször megnéztem ezt a diákok által készített videót. Tetszik az ötlet, a téma, az egész produkció felépítése. Minden elismerésem a készítőknek és az összes támogatónak. Szerintem ezt mindenkinek látnia kellene. Városunk jó hírét viheti a világba. Csak így tovább!

Comments are closed.