Hírek Ország-világ Sport Színes

Ismét bajnok lett a Szikszai focicsapata

Idén is részt vett a Szikszai György Református Általános Iskola kispályás focicsapata a Református Általános Iskolák Kispályás Labdarúgó Bajnokságán. A Vésztőn megrendezett versenyen az első helyet szerezték meg a fiúk.

Gajáta Fanni – Makó

Sikerült megvédenie a tavaly megszerezett bajnoki címét a Szikszai György Református Általános Iskola kispályás labdarúgó csapatának. A Református Általános Iskolák Kispályás Labdarúgó Bajnokságát április végén rendezték meg Vésztőn. Az országból több iskolai csapat is részt vett a versenyen, de végül a makóiak hozhatták el az első helyért járó serleget.

Az Országos Bajnok csapat tagjai Kis Márkó (8.a), Kiss Attila (8.a), Kiss Zsolt Richárd (8.a), Kurai Péter Gábor (8.a), Lakatos Krisztián (7.a), Lakatos Richárd (8.a), Mádi István (7.a), Ponczok Márton (8.a) és Restás Norbert (8.a) volt.

A torna gólkirálya az egyik makói focista, Ponczok Márton lett. A 14 éves fiú már 2 éve focizik, hobbiként. Jelenleg bal védőként játszik, de előtte csatár volt. – Nehéz és küzdős volt Vésztőn, de végül sikerült nyernünk a címe6. 14 gólt sikerült szereznem, és így gólkirály lettem – mondta Márton.

A bajnok csapat felkészítő tanárai Majó Ádám és Mezei László volt.