Hírek Térség

Nyergesné beszélgetni fog a kampányában a palotaikkal

A személyes meggyőzést, a palotaiakkal való beszélgetést tartja a kampánya során az egyik legfontosabb teendőjének Nyergesné Kovács Erzsébet független polgármesterjelölt.

Korom András – Csanádpalota

Nyergesné Kovács Erzsébet független polgármesterjelölt, akit Lázár János ajánlott polgármesternek a palotaiaknak, már az ajánlások gyűjtésekor is szembesült azzal, hogy nagy az igényük a Csanádpalotán élőknek arra hogy személyesen is megoszthassák problémáikat, észrevételeiket valakivel. A polgármesterjelölti kampánya során ezért kiemelt feladatának tartja, hogy személyesen is felkeresse helybélieket.

– A város azon részét helyezem előtérbe, melyet az ajánlások gyűjtése során nem tudtam személyesen felkeresni. Június 11-ig szeretnék mindenhová eljutni – mondta.

Polgármesterjelölti programja legfontosabb részének az út- és járdaépítéseket tartja. Azt szűrte le a palotaiakkal folytatott eddig beszélgetéseiből, hogy a helybéliek számára ezek a legégetőbb kérdések. Fontos teendőjének tartja, hogy a város megvalósítsa a pályázatait. De nagy hangsúlyt helyez majd a családi és közösségi programok támogatására is, hiszen ezeket a programokat hiányolják legjobban a városban.

Hallgassa meg Nyergesné Kovács Erzsébet miért nem jutott el eddig mindenkihez és melyek polgármesterjelölti programja főbb elemei: