Fodrász, sminkes és masszőr segítségével szépültek ma a földeáki Kavar a nagyi klub tagjai. A jó hangulatú délelőttöt ebéddel zárták a résztvevők.

Báthory Anikó – Földeák
– A földeáki Kavar a nagyi klub tagjai minden falubeli eseményen segítkeznek, sütnek-főznek, vagy épp kézműves foglalkozást tartanak a gyerekeknek. Ezért szerveztük nekik ezt a szépítkezős délelőttöt – mondta Farkas Sándorné könyvtáros. – Minden csütörtökön bejönnek, beszélgetnek, könyveket cserélnek, kézimunkáznak. A kezdő háziasszonyoknak is segítenek a házias ételek elkészítésében, már receptfüzeteket is állítottunk össze a közreműködésükkel. A héten zenés estet is tartunk, ahol külön felköszöntjük őket anyák napja alkalmából. Nyáron pedig a kisteleki tündérkertbe fogunk kirándulni.

A nagyikat a szegedi Feeling Center munkatársai kényeztették. A résztvevőket koktéllal várták a falu könyvtárának munkatársai, és megkóstolhatták egymás süteményeit is.

– A mindennapokban elhanyagolom magam, ezért is örültem a könyvtárosok kezdeményezésének – mesélte Ferencziné Hajnal Mária. – A masszázs kellemes volt, felfrissített, és máris érzem, hogy könnyebben mozognak a végtagjaim. A smink ezután következik, nagyon várom, még sosem volt profi arcfestésem.

A nagyik már nagyon készülnek a pünkösdi falunapi rendezvényre, ahol ismét sok finomsággal kápráztatják majd el a helybelieket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest