Színes Térség

Vastaps járt Palotán a Tündér Lalának

A Dér István Általános Iskola ma délelőtti előadását az óvodások is megtekintették. Szabó Magda Kossuth díjas írónő meséjét pénteken kétszer is előadták az iskola színjátszói.

Forró Flóra- Csanádpalota
– A Dér István Általános Iskolában már hagyományosnak számítanak az iskolai színielőadások. Szinten minden évben bemutatnak valami újat. Idén a Tündér Lalára esett a választás, Szabó Maga születésének századik, halálának pedig tizedik évfordulója alkalmából – mondta Szabó Zsuzsanna, a Dér István Általános Iskola igazgatója.

A diákok nem tűntek izgatottnak, vélhetően a hetek óta tartó próbák miatt. Mindegyikük részt vett már iskolai színdarabban. Nagyon élvezték a felkészülést, véleményük szerint jól összehozza a társaságot egy ilyen esemény.

navigate_before
navigate_next

A negyedikes Maczelka Barnabás elmondta, hogy nagyon szeret a színpadon lenni, óvodás korában szerepelt először – igaz néptánccal -, de akkor szerette meg a szereplést. Most Aterpatert , a gonosz varázslót játszotta.

A darab nagy sikert aratott, természetesen vastaps járt minden szereplőnek és az őket felkészítő Ádókné Debreczeni Ilonának és Borovics Nórának.