Makó Színes

Örömzenélős lesz a makói jótékonysági koncert

Május 7-én, azaz vasárnap este 6 órakor kezdődik a makói Hagymaházban Szentpéteri Csilla nagyszabású, jótékonysági látványkoncertje, melyet a makói gyermek- és újszülött ellátás javítása érdekében rendeznek. Akik jegyet váltanak rá, nem akármilyen élményben részesülnek és egyben segítenek a gyerekeken.

Korom András – Makó

– Fergeteges, rendkívül színes, hangulatos, vidám koncertet viszünk Makóra – mondta Szentpéteri Csilla. – Sztárvendégeim lesznek Feke Pál és Szekeres Adrienn énekesek, illetve én az öt fős Szentpéteri Csilla Banddel fogok megérkezni. A látványt négy óriás, tűéles képet adó LED-fal szolgáltatja majd, melyen varázslatos és lélegzetelállító filmek, vizualizációk lesznek láthatóak, melyeket Fülöp Csaba komponált az átirataimra és saját szerzeményeimre. Mindegyik műhöz rendkívül impozáns, látványos és nagyon-nagyon egyedi filmeket társítottunk, ezek követik a zene líraiságát, dinamikáját, temperamentumát. Rendkívül izgalmas, örömzenélős, felszabadítós kikapcsolódós másfél órára számíthatnak a makóiak – mondta.

Hozzátette, nagy öröm számára, hogy már tudják a jótékonysági koncert teljes bevételének összegét. – Fantasztikus érzés látni, érezni, hogy mennyire összefogott ez a kisváros. Makó szinte összes cégvezetője, vállalkozója az ügy mellé állt. Nekem ez az összefogás példaértékű, és nagyon boldog vagyok, hogy megtehettem ezt a szép nagy lépést a szülővárosomért.

Hallgassa meg, mit mond Szentpéteri Csilla a fellépőkről:

Az est fő védnöke Lázárné Megyeri Zita, a Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja, a Tiszta Szívvel Alapítvány Kuratóriumi elnöke.

A jótékonysági koncert bevételéből a makói kórház gyermekellátása javítása érdekében egy, az újszülöttek sárgaságát enyhítő, paplanként működő kék fény ágyat, valamint egy újszülött lélegeztető berendezést vásárolnak. Illetve szeretnének még egy, a magas vérnyomást kiszűrő készüléket is. Az összegyűlt összeget a koncerten szimbolikusan adják át, majd három héten belül megvásárolják az eszközöket. Ezek véglegesen a makói gyermek- és újszülött ellátást segítik.