Makó Programok

Szimpátiatüntetés lesz Rója István mellett

Szerdán délután 5-től rendeznek szimpátiatüntetést Rója István, a József Attila Gimnázium igazgatója mellett a JAG József Attila utcai részén. Archív képünkön a tanitanek.com által meghirdetett március 30-i polgári engedetlenségen résztvevők a gimi előtt (köztük Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke és Török Miklós alelnök).

MH-Makó

A makói képviselő-testület legutóbbi ülésén 6:3 arányban döntött úgy (az MSZP-s Gáspár Sándor tartózkodása mellett), hogy nem támogatja a JAG igazgatói posztjára egyedüliként pályázó Rója István intézményvezető pályázatát.

A döntés miatt hirdettek a facebookon szimpátiatüntetést szerdán délután 5-ra. A rendőrség Móra Ferenc Attila szervező bejelentését tudomásul vette. A szimpátiatüntetésre a facebookon cikkünk megjenéséig 255-en jelezték, hogy részt vesznek, míg 173-an érdeklődőnek tüntették fel magukat.

 

One Response

  1. A politika piszkos mancsát rá tette erre is.Itt nem az SZDSZ szimpatizáns Rójáról van szó.Adja át helyét egy fiatalabbnak és kész.Tudom,hogy az MSZPDK érdekelt a káoszban,de nem feltétlenűl fontos bedölni nekik,mert ez politika a javából.Ahogy mondják ürgebörbe vart DK és SZDSZ

Comments are closed.