Hírek Makó

Digitális panorámaröntgen Makón

Korszerű fogászati diagnosztikai szolgáltatás érhető el helyben, a makóiak és a kistérségben élők számára, ettől az évtől kezdődően. Az európai szintű, 21. századi eljárás gyors, hatékony és elérhető áron vehető igénybe.

– A teljes felvétel elkészítése mindössze pár másodpercet vesz igénybe és a modern technológiának köszönhetően csak minimális sugárterhelést jelent a szervezetnek. A pontos diagnózis felállításában nagy segítséget jelent az elkészült röntgen felvétel, amelyet CD-re írva adunk át a páciensnek. Ez alapján a választott orvosnál megkezdődhet a célzott kezelés – tájékoztatott a módszerről dr. Faludi Zoltán főorvos, aki az eljárás feltételeinek megteremtésével, helyben tette elérhetővé a makóiak és a kistérségben élők számára a szolgáltatást. Eddig ugyanis Szegedre és Hódmezővásárhelyre kellett utaznia annak, aki egy ilyen felvételt akart készíttetni. Most idő és költség is megtakarítható, ha a Hollósy Kornélia utcai rendelőben veszik igénybe a panorámaröntgen nyújtotta lehetőséget az érdeklődők.

A készülék egyszerűen és gyorsan ad értékelhető képet, segítséget nyújt a fogászat számos területén, így a góckutatásban, a szájsebészetben, a fogbeültetéseknél és a gyökérkezelésben is.
 – Kiemelt jelentősége van a bölcsességfogak elhelyezkedésének pontos megállapításában, a kóros elváltozások felfedezésében, a cisztáknak és az az arcüreggyulladások lehetséges okainak a feltárásában is. A jelenleg elérhető legmodernebb eszközről van szó, amely gyors és fájdalommentes. Rendkívül pontos felvételt készít és nagyban segíti az orvosok munkáját, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom – értékelt a szakember.

Telefonos egyeztetést követően, pár napon belül igénybe vehető a szolgáltatás. A digitális panorámaröntgen felvétel díja 5.500,- Ft CD-re írással együtt. A szolgáltatás elérhető Makón, a Hollósy Kornélia utcai rendelőben. (fsz., 5.ajtó)

Bejelentkezés, időpontkérés: (30) 986 9992

(x)