Debreczeni István azt mondja, hogy múlt hétfőn az Óvodák napja alkalmából állított be egy karton banánnal a bölcsibe, de nem azért, mert indul a polgármester-választáson.

Korom András – Csanádpalota

Ugyan csak május 8-án válik hivatalossá, hogy kik is a palotai polgármester-jelöltek, de két indulóról már biztosan lehet tudni, hogy szívesen vezetnék a várost. Nyergesné Kovács Erzsébet független jelöltet, aki jelenleg Magyarcsanád jegyzője, Lázár János támogatja, derült ki nemrégiben a Csanádpalotai Polgár minden helyi postaládájába eljutott legutóbbi számából.

Most újabb, szintén független jelöltről szereztünk tudomást. Debreczeni István ráadásul nem is akárhogy hallatott magáról, banánt osztott a múlt héten a helyi bölcsődében.

– 21 éves korom óta (most 48 vagyok) támogatom a helyi szervezeteket, mindazokat, akik hozzám fordulnak, ezúttal sem történt másképp. A Bölcsődék Napja ugyan a múlt hét előtti pénteken volt, de akkor nem tudtam köszönteni a gyerekeket és a bölcsődei dolgozókat, mert zárva volt az intézmény, de a múlt hétfőn megtettem, egy karton banánt ajándékoztam a bölcsődének – mondta.

Debreczeni István, aki a 2014-es önkormányzati választáson polgármester- és képviselőjelöltként is indult, ma is tagja a képviselő-testületnek.

Arra a kérdésünkre, hogy ugyan függetlenként indul, de valójában a Jobbik áll-e mögötte, azt mondta, hogy annyira jobbikos, mint amennyire fideszes. – Kiss Attila (A Jobbik makói szervezete elnöke – a szerk.) valóban a barátom, és az lenne, ha más párthoz tartozna, akkor is – tette hozzá.

Debreczeni István szerint egyébként palotára olyan polgármester-jelölt kell, akinek az összefogás, nem a konfliktus a célja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest