Makó Színes

Ezrek tolongtak a makói majálison

Kora délután már a Maros-partra vezető utcákon is dugóba kerültek az autósok. Csak a legelszántabbak hajtottak be. Ezrek szórakoztak még a sztárvendégek megérkezte előtt.

Korom András – Makó

Habzott a hideg sör a jóleső melegben, s aki fázott, annak elég volt csak felnéznie a lánchintán sikongó lányokra, vagy felülnie a hullámvasútra, s rögtön melege lett. Főleg, amikor ez utóbbi hátramenetbe kapcsolt. Mert van minden, amiért érdemes kimenni a vurstliba, gyermekvasút, dodzsem, vattacukor, óriáspalacsinta, céllövölde.

navigate_before
navigate_next

Persze a színpadon kora délután helyi gyerekek, táncosok, néptáncosok és sportolók léptek fel. Százak szeme láttára és ámulatára. És tolongott a nép az árusok sora előtt, fogyott a kürtős kalács, a szendvics és az üdítő, szállt a léggömb.

Remekül szórakoztak az emberek, s nem csak a makóiak, de érkeztek Vásárhelyről, Kiszomborról, Apátfalváról, Nagylakról, Kikindáról, Temesvárról, Nagyszalontáról, de még Csongrádról is. És mindenki türelmesen várta, hogy a színpadra lépjen Tóth Andi, majd az Irigy Hónaljmirigy.

 

Este pedig majd DJ. Vader szórakoztatja a majálisozókat.