Színes Térség

A Grimaszk Színtársulattal játszottak a palotai gyerekek

A Péter és a farkas interaktív előadását láthattak az érdeklődők szombat délután a Kelemen László Művelődési Házban. A gyerekek bele is kapcsolódtak a Grimaszk Színtársulat előadásába.

Forró Flóra – Csanádpalota

Prokofjev : Péter és a farkas című művét adta elő a szegedi Grimaszk Színtársulat a szintén szegedi Universitas Szimfonikus Zenekarral.

– Egy pályázat keretén belül sikerült összehozni ezt a mai előadást. Köszönhetően, annak, hogy régi ismeretségben vagyunk Ádók Istvánnal, a művelődési ház igazgatójával – mondta a darabot rendező Horváth-Kulik Szilvia.

navigate_before
navigate_next

Hozzátette: 2014-ben volt itt egy diákszínjátszó táboruk, előtte, 2013-ban pedig meghívták őket az Amatőr Színjátszó Találkozóra.

– Amikor a szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra megnyerte ezt a pályázatot akkor egyértelmű volt, hogy Csanádpalotára is elhozzuk ezt a darabot. Egyébként hat helyszínre visszük el. Azért ezt a művet választottuk mert az Universitas zenekar próbál az Agórában, és mi is az Agóra színjátszó csoportja vagyunk. Ez a harmadik közös pályázatunk melynek az a lényege, hogy olyan meseelőadást tartsunk, amiben gyerekek játszanak gyerekeknek és be is lehessen őket vonni a szereplésbe.