Hírek Kék hírek

Makói és kiszombori rendőrök munkáját is elismerték

A Rendőrség napja alkalmából tartott ünnepségen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is elismerésben részesült.

A Rendőrség napja alkalmából tartott ünnepségen Lukács János r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elsőként gratulált a belügyminiszter, valamint az országos rendőrfőkapitány által adományozott elismerésekhez.

Pintér Sándor belügyminiszter a kimagasló eredményességgel végzett bűnügyi munkájáért rendőrségi tanácsosi címet adományozott Dávid József c. r. főtörzszászlósnak, a Csongrádi Rendőrkapitányság nyomozójának, valamint példamutató színvonalú szolgálatparancsnoki feladatellátásáért dísztőr emléktárgyat adományozott Bíró Tamás c. r. főtörzszászlósnak, a Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnokának.

navigate_before
navigate_next

Fotó: police.hu

A belügyminiszter a hivatásos szolgálatban eltöltött idő elismeréseként Török Ágnes Eszter r. ezredesnek, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság különleges foglalkoztatási állományú tagjának, Terbe Éva r. századosnak, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fegyelmi előadójának, Bencsik István c. r. főhadnagynak, a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozójának szolgálati jelet adományozott. Kalász Zoltán r. alezredes, a Makói Rendőrkapitányság igazgatásrendészeti osztályvezetője a szolgálati jel mellett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjétől jutalomban is részesült.

Lukács János r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a rendőrség munkájának segítése terén kifejtett eredményes tevékenységéért emlékérem átadásával fejezte ki elismerését Korsós Sándornak, a Badalik Bertalan Hajléktalanokat Ellátó Intézmény igazgatójának, valamint Malya Lilla Évának, a Magyar Televízió riporterének.

A Rendőrség napja alkalmából megrendezett ünnepségen a főkapitány emellett 52 dolgozónak ismerte el kiemelkedő munkáját.