Hírek Makó Térség

350 ezer forint gyűlt össze a II. Makói Polgári Bálon

A gyermekellátás segítésére összegyűlt pénzt ma adta át Czirbus Gábor, a Fidesz makói csoportja elnöke Nagy Jenőnek, a makói tagkórház igazgatójának.

Korom András – Makó

– Több mint 270-en vettek részt a februárban a makói városi sportcsarnokban rendezett II. Polgári Bálon. Mivel ezen nem csak makóiak, de a térség településeiről is sokan vettek részt, a bevételt a makói tagkórház gyermekellátása körülményeinek javítására ajánlottuk fel, hiszen a kórház körzetéhez tartozik az egész kistérség – mondta Czirbus Gábor, Fidesz makói szervezete elnöke. Hozzátette: úgy gondolták, mindenki egyetért azzal a céllal, ha a bevételt a gyermekek és az újszülöttek ellátásának segítése érdekében ajánlják fel. Megköszönte a bál minden résztvevője segítségét, a plusz felajánlásokat, s külön megköszönte a Jobb Makóért Egyesületnek és vezetőjének Weszely Tamásnak, hogy segítettek a bál megszervezésében.

Nagy Jenő a makói tagkórház vezetője megköszönve a szervezők és a résztvevő segítségét, elmondta: a 350 ezer forintos adományból új vizsgálóágyat, és infúziós pumpát vásárolnak majd.

Mint arról már beszámoltunk Szentpéteri Csilla, makói származású zongoraművész május 7-re szervez jótékonysági koncertet szintén a makói kórház gyermek és újszülött ellátása javára. Czirbus Gábor bízik abban, hogy ott is sok adomány gyűlik majd össze. Nagy Jenő pedig azt mondta, hogy a művésznő külön felajánlással támogatta a II. Polgári Bált.