Makó Színes

Tavaszt köszöntöttek a Hagymatikumban

A rock & roll jegyében zajlott a Hagymatikum Gyógyfürdő tavaszköszöntő partija. Ma délután a gyerekek tojásvadászaton, játékos gyermektornán és locsoló versmondó versenyen is részt vehettek. Nagy Edmond és a Pumpkins Tró is fellépett.

Gajáta Fanni – Makó

Mint minden évben, a Hagymatikum Gyógyfürdő idén is megrendezte a tavaszköszöntő buliját, amely a rock & roll jegyében zajlott. Délután fellépett Nagy Edmond, aki többek között Elvis Presley és Tom Jones dalait is elhozta. Őt a Pumpkins Trió követte.

A gyermekek körében ismét nagy sikert ért el a tojásvadászat: azok a kicsik és nagyok, akik találtak piros papírtojást, azok fürdőbelépőt és csokoládét kaptak. Emellett kézműveskedtek is, ahol kulcstartó nyuszit és tojást készíthettek.

navigate_before
navigate_next

– Nagyon élveztem ezt a mai napot, annak ellenére is, hogy nem találtam tojást – árulta el a 13 éves Szabó Melinda, aki szüleivel és testvéreivel a fővárosból érkeztek. Az ünnepeket a megyében töltik, ezért is jöttek el szombaton a Hagymatikumba. – Először járunk itt, de nagyon szép az épület.

Az egész délutános hangulatért a Molnár és Hermann Retro Show felelt: a dj duó egészen az esti fürdőzésig keverte a legjobb zenéket.