Kék hírek Térség

Tűzcsap alkatrésszel törte be az autószerviz ablakát

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi azonosításában, aki még tavaly novemberben betörte egy autószerviz ablakát.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság  rongálás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást egy ismeretlen elkövetővel szemben. A gyanúsított tavaly november 13-án 3 óra körül a hódmezővásárhelyi Szántó Kovács János utcában egy tűzcsapról leszerelt alkatrésszel betörte egy autószerviz ablakát. A feltételezett elkövetőről a szerviz biztonsági kamerája felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.