Kék hírek Makó

Ma fogták el a makói halált okozó testi sértés gyanúsítottját – videóval

A Csongrád megyei rendőrök ma őrizetbe vették azt 20 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak a hétvégén ő bántalmazta vitapartnerét egy makói szórakozóhelyen. A sértett kórházba szállítását követően meghalt – közölte a rendőrség.

MH-kék hírek

A rendőrség  megalapozott gyanúja szerint vasárnap hajnali 1 óra körül alakult ki szóváltás egy öttagú társaság és egy férfi között. A vita tettlegességig fajult, a dulakodás során a csoport egyik tagja ököllel, olyan erővel ütötte fejen vitapartnerét, hogy a sértett eszméletét vesztette. A mentőszolgálat kórházba szállította a férfit, aki néhány óra múlva az egészségügyi intézetben belehalt sérüléseibe. A nyomozók hétfőn jutottak olyan adatok birtokába, amely szerint a sértett bántalmazás következtében vesztette életét. A rendőrök néhány órán belül a társaság négy tagját előállították, majd őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Ötödik társukat ezzel egy időben azonosították, és ma el is fogták a rendőrök. A nyomozók a 20 éves makói férfit halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Információink szerint a Hunyady utcai Taverna Pub előtt alakult ki a fenti vita, mely során ötfős társaság ma elfogott 20 éves tagja ököllel úgy fejen ütötte a helybéli O. Attilát, hogy az összeesett, majd a kórházban meghalt.

One Response

  1. Akik ütötték a srácot mind rokonok barátok voltak kivéve az akit utoljára kaptak el.Az is lehet hogy csak rá akarják verni közben a többiek közül volt valaki. Nehéz lesz neki bizonyítania ha így is volt.MINDET LE KELLET VOLNA TARTÓZTATNI!!!!

Comments are closed.