Kék hírek Makó

Makói halál: ököllel ütötte meg az áldozatát

Egy szórakozóhely előtt kialakult vita hevében egy öt fős társaság egyik tagja egy férfit ököllel bántalmazott Makón. A sértett a helyszínen eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítását követően meghalt. A rendőrök a társaság négy garázda tagját előállították. A halált okozó testi sértés elkövetője ellen elfogatóparancsot adtak ki.
 
MH-Makó

A megalapozott gyanú szerint 2017. április 9-én, 1 óra körül alakult ki szóváltás a társaság és a férfi között egy makói szórakozóhely előtt. A vita tettlegességig fajult, a dulakodás során a csoport egyik tagja ököllel olyan erővel ütötte fejen vitapartnerét, hogy a sértett eszméletét vesztette. A mentőszolgálat kórházba szállította a férfit, aki néhány óra múlva az egészségügyi intézetben belehalt sérüléseibe.

A rendőrség mint arról beszámoltunk, tegnap  jutott olyan adatok birtokába, amely szerint a sértett bántalmazás következtében vesztette életét.

A társaság négy tagját a rendőrök előállították, majd őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A feltételezett elkövetők beismerték a bűncselekmény elkövetését. 

Ötödik társukat, halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség.