Kék hírek Ország-világ Térség

Már videó is van a hoppon maradt rablóról

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy nőt próbált meg kirabolni a belvárosban.

MH-kék hírek

Mint arról már beszámoltunk, a rendőrség rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A férfi 2017. április 8-án 18 óra 15 perckor Szegeden, a Vár utcában el akarta venni egy nő táskáját, ezért megragadta a sértett haját, majd próbálta lenyomni őt a földre. A támadó nem járt sikerrel, ezért távozott a helyszínről. A bűncselekmény egyik tanúja, valamint a térfigyelő kamerarendszer felvételt készített a rablóról.

A férfi 175 centiméter magas, 25 év körüli, bal lábán három, csillag alakú tetoválás látható. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetésekor fekete kantáros nadrágot viselt, melynek mindkét szára fel volt hajtva.  

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételeken látható személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.