Hírek Makó Sport

Makó száz-százezer forinttal támogat négy élsportolót

Loós Dominik kick-box versenyzőt, Kothencz Petra uszonyos úszót, Majoros Róbert erőemelőt, és a 9 éves Vörös Márton roncsderby versenyzőt támogatja 100-100 ezer forint a makói önkormányzat, a képviselő-testület döntése alapján. Archív képünkön Vörös Marci.

MH-Makó

Loós Dominik az összeggel a felkészüléséhez szükséges kiadásokhoz, az edzési költségekhez a nevezési díjakhoz és a szállásköltségekhez kap segítséget, Kothenz Petra a wroclawi világjátékokra, illetve a junior vb-re való kijutáshoz kért és kapott segítséget. Majoros Róbertet, a speciális táplálkozásokkal járó kiadásaiban, az edzési költségekben és a nevezési költségeiben támogatja így a város. A fiatal versenyző ugyanis két Európa Bajnokságon is szeretne indulni. Vörös Mártont pedig a junior Auócross Versenyen való indulásban segíti ezzel Makó.

One Response

  1. Szép és dícséretes dolog, hogy támogat az Önkormányzat néhány makói élsportolót, akik jelentősen hozzájárulnak városunk dicsőségéhez. Jó lett volna a felsoroltak között látni városunk sikeres és sokat versenyző futónőjét, Panyor Krisztinát is. Ő is megérdemel minden támogatást.

Comments are closed.