Tizenharmadik alkalommal rendezték a jótékonysági Pápay bált. Idén a befolyt összegből közösségépítő és szórakoztató programokat szeretnének szervezni a diákoknak.

Gajáta Fanni – Makó

Ahogy minden évben, idén is a Fogadj el! Alapítvány szervezte meg a Pápay iskola jótékonysági bálját. A szervezők a befolyt összegből a diákoknak szeretnének kedvezni. Vargáné Szalados Klára, a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola tagintézmény vezetője elmondta, az adományokból olyan programokat szeretnének szervezni, amelyeken az intézmény tanulói vehetnek részt.

–  Az alapítvány minden évben meglepi a tanulóinkat, tavaly például két alkalommal is az iskolát megmozgató programmal készült – tette hozzá az intézményvezető.

A Pápayba mintegy 160 diák gyermek jár, óvodai, általános iskolai és szakiskolai képzésre. Mindannyian örömmel vesznek mindenféle programot, amelyen részt vehetnek.  De örömmel készülnek a pedagógus napra és a ballagásra is.

A jótékonysági bálon az IRISZ Táncklub Makó Sportegyesület tagjai léptek fel, akik már visszatérő vendégek ezen a rendezvényen. A fiatal táncosok forró hangulatot teremtette az esten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest