Hírek Makó

Vége a kanyarónak: feloldották a makói kórház járványügyi zárlatát

Szerda reggel nyolc órakor feloldották a makói kórház járványügyi zárlatát – jelentette be a helyettes országos tisztifőorvos szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Kallai Árpád főigazgató délután Makón ismerteti a részleteket.

MH-MTI

Szabó Enikő elmondta, a zárlat feloldásánál figyelembe vették az epidemiológiai körülményeket, a betegség lappangási idejét és azt, hogy nem volt újabb kanyarógyanús eset az intézményben. A képen látható tiltó tábla mától már nem érvényes.

Hallgassa meg mit mondott Szabó Enikő:

3 Responses

 1. Elnézést kérek, amiért nem feltétlen acikkhez kapcsolódó a véleményem, de a kanyarajójárványnak köszönhetően különféle hírportálokon, tv- ben nagyon sokszor került szemem elé a Makói kórház bejáratáról készült fenti kép…..
  Nem finomkodok.
  Egyszerűen, vállalhatatlanul, gyalázatos.
  Mintha egy jobb napokat látott simagörönygyösi “téesz”, nem pedig egy KÓRHÁZ bejárata lenne.
  Tetanusz-mérgezést kap, aki csak ránéz.
  Ez így jól van? Senkinek nem bántja a szemét?

 2. Ami azt illeti, át lesz festve mindezek után, amúgy eszükbe sem jutna… oh, és nem mellesleg, a belső festés… évi szinten kellene egy tisztasági festés… haha, jó vicc… amióta felépült az új épület is azóta nem volt egységesen átfestve csak egy-egy kórterem, de azt is aki(k) intézték saját zsebből tették… meglehet nézni a falakat bizonyos … ja, mindenhol… 🙁

 3. Zsuzsanna, amikor az első képek készültek a kórházról, és megláttam a kaput én is siralmasnak találtam. Az észrevétel és a felháborodás jogos, de ez nem friss kép. A múlthéten szépen le lett festve. 🙂

Comments are closed.