Belföld Hírek Makó Térség

Májustól jön az “ócsó” internet

Várhatóan májusban jelenik meg a szolgáltatók kínálatában a Digitális jólét alapcsomag, vagyis a legkedvezőbb díjú internetcsomag. A kép illusztráció.

A szolgáltatókkal ugyanis befejeződtek a tárgyalások, minden kérdésben megállapodtak, ez alapján a kormány döntött az alapcsomagról, a határozat napokon belül megjelenik. Az alapcsomagot igénybe vevők teljeskörűen kihasználhatják az internet adta előnyöket, a piaci díjcsomagoknál legalább 15 százalékkal kedvezőbb áron. Még nem lehet tudni, hogy az egyes szolgáltatóknál pontosan mennyibe kerül majd az új alapcsomag, de várhatóan néhány száz, akár ötszáz forintos kedvezményt biztosít a jelenlegi árakhoz képest – írja a Világgazdaság, a Digitális jólét program titkársága közlése alapján.

A kedvezményes alapcsomagot azok a természetes személyek vehetik majd igénybe legfeljebb két évig, akiknek az elektronikus hírközlési szolgáltatóval kötendő előfizetői szerződés aláírását megelőző évben nem volt internet-előfizetésük.

One Response

  1. Én a magas díjat is megfizetném, ha már végre az állítólagos 5 mega is rendesen működne a Toldi utcában. Naponta többször kell újraindítani és az összes szolgáltató tehetetlen évek óta. Mindig csak ígérgetnek, de nem történik semmi. Az invitel szerelőjét már személyes barátként üdvözlöm.

Comments are closed.