Januártól márciusig már több versenyen is részt vettek a Makó Budo Klub különböző szakosztályai. Egy sajtótájékoztatón számoltak be a főbb eredményeikről. 

Gajáta Fanni – Makó

Még csak három hónap telt el az évből, azonban a Makó Budo Klub már szép eredményeket tudhat maga mögött. Versenyeket rendeztek és versenyeken vettek részt, ahol arany-, ezüst-, és bronz érmeket is hazahozhattak. – Ezt köszönhetjük a támogatóinknak, a szülőknek, a makói gumigyárnak és a makói önkormányzat – mondta Márton Imre, a Makói Budo Klub elnöke.

Legutolsó versenyen, amelyen részt vett a klub taekwondo szakosztálya. Gera József elnökségi tag, szakosztályvezető és edző csapat formagyakorlatban versenyzett, amire már január óta készültek. Ebben tanítványai és mesterei segítettek.

– Elvárásainkat felül múltuk, mivel Magyar bajnoki második helyet értünk el. Ezzel kivívtuk az ott lévők szimpátiáját, akik nem győztek nekünk gratulálni, amiért ilyen szépen összeraktuk. Igazából nagyon sok munka volt benne, edzéseken és edzésidő után a sportcsarnokban, este 8-kor álltunk neki gyakorolni a formagyakorlatokat – fogalmazott Gera József.

Emellett még több számban is indultak, ahol újabb remek eredményeket értek el és újabb barátokat szereztek. Panyor Róbert magyar bajnok több éremmel tért haza. A versenyző az egyik legeredményesebb makói a taekwondo szakágban. Bár hosszabb idő után tért vissza, célja az, hogy a jövőben újabb versenyeket vegyen részt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest