Több újvárosi utcában már kijavították azokat a lyukakat, amelyeket a szennyvízcsatornázás garanciális javításakor hagytak. Várhatóan a hónap végére az összes úthibát kijavítják.

Gajáta Fanni – Makó

Ahogy már többször is írtuk, a város számos helyén még mindig találhatóak útfelvágások. Ezek a szennyvízcsatorna garanciális javítása során keletkeztek. Az önkormányzat legutóbbi információi szerint ma kezdődtek meg ezek javításai. Kovács Sándor települési képviselő elmondta, nemcsak a körzetéből kereste fel a lakosság, hanem a város számos pontjáról.

– A lakók azzal a panasszal jöttek, hogy az utak kigödrösödtek vagy a zúzalékot kihányták a kocsik, így a nagy lyukak keletkeztek. Voltak olyanok is, akik azért nem tudtak aludni, mert akkorákat zökkentek az autók az ablakuk alatt – fogalmazott a képviselő. Hozzátette, a Hosszú utcában a 30-as tábla az ő kezdeményezésére került ki, miután egyeztetett a jegyzői irodával.

A képviselő úgy gondolja, azért avatkozott bele az ügybe, mert nem tudta tovább szótlanul tűrni a  helyzetet. Múlt héten többek között a Justh Gyula, a Kürt, a József Attila, a Lehet és a Barcsay utcában is megkezdődtek a munkálatok.

– Nagyon bosszantó szituáció, hiszen a nagy összegeket elrakták azok, akikre tartozott a munka. Legyen az kivitelező, műszaki ellenőr vagy projekt menedzser. A pénzeket elvitték, a problémákat itt hagyták – nyilatkozta a képviselő.  Kiemelte, azokat a problémákat, amelyek fent állnak, a képviselőknek kell megoldaniuk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest