Minden makói, állandó lakcímmel rendelkező lakosnak lehetősége van a Hagymatikum Gyógyfürdőben a fürdőorvosi ellátás ingyenes igénybevételére, amennyiben rendelkezik érvényes magyar betegbiztosítással. Az önrész kifizetéséről a makói önkormányzat gondoskodik, így teljesen ingyenes a reumatológiai, mozgásszervi gyógyulás vagy a betegség megelőzése. Fotó: hagymatikum.hu

Hogyan működik a gyakorlatban?

 –  Amennyiben már rendelkezik korábbi, reumatológus által kiadott leletekkel, keresse fel a fürdő orvosait! (hétköznapokon 13:00 – 19:00 között)

– Amennyiben nem rendelkezik korábbi leletekkel, keresse fel háziorvosát, aki beutalót állít ki a panaszai alapján az ortopédiára, reumatológiára, rehabilitációra! Ezekkel a leletekkel keresse fel a fürdő orvosait, akik a leghatékonyabb kezelés csomagot fogják felírni Önöknek!

– A fürdőorvos által felírt vénnyel időpontot kell egyeztetnie a kezelésekről a gyógyászati recepción (minden hétköznap 08:00 – 18:00). Ehhez feltétlenül vigye magával a kezelést elrendelő vényen kívül a személyi igazolványát, lakcímkártyáját és a TAJ kártyáját.

Társadalombiztosítás által támogatott, azaz ingyenes kezelések a makói lakosok számára: medencefürdő, iszapkezelés, gyógymasszázs, súlyfürdő, szénsavfürdő, víz alatti sugármasszázs (tangentor), víz alatti csoportos gyógytorna, 18 éves kor alatti csoportos gyógyúszás.

További információt a hagymatikum.hu oldalon vagy a Hagymatikum gyógyászati recepcióján kaphat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest