Hírek Makó

Jobbik: pártpolitika helyett várospolitikát Makón!

A szeretetben, és az összefogásban hisz a párt makói képviselője, aki a várospolitikát akar a pártpolitika helyett. Mégis a pártokról esett a legtöbb szó a Jobbik március 15.-i ünnepségén.

Nagy Szabolcs – Makó

Ma délután mintegy ötvenen vette részt a Jobbik, a Petőfi szobornál rendezett megemlékezésén. Zeitler Ádám beszédében jelezte, meg sem próbál új megközelítést adni a szabadságharc hőseinek, mert a nemzeti ünnepünk üzenetét sokan értelmezték már. Az önkormányzati képviselő e helyett azt fejtette ki a szimpatizánsoknak, hogy a Makónak várospolitikára van szüksége, vagyis a város érdekét az aktuális országos ügyek fölé kell helyezni.

A Jobbik nemrég bejelentett választókerületi országgyűlési képviselő jelöltje elsőként a szabadságharc eredményeit, hőseit méltatta, és kiemelte, a rendszerváltás óta ünnepelhetünk szabadon március 15.-én. Kiss Attila a rövid múltidézés után rátért az aktuálpolitikai kérdésekre, amelyből egyértelműen az derült ki, a Jobbik Makón is beekezdett a választási kampányba. Így a kormány mellett a baloldali pártokat is bírálta.

– Rá kell jönni, hogy a Jobbik az egyetlen váltópárt. Ha a baloldalra tekintünk, nem látunk mást, csak romokat, a romokon egymással vitatkozó letűnt, hiteltelen, megélhetési politikusokat. – fogalmazott az országgyűlési képviselő jelölt.

A beszédek után a párt tagjai, és szimpatizánsai közösen helyezték virágaikat Petőfi Sándor szobránál.

navigate_before
navigate_next