A százmilliós járdaépítési program elvégzésére a makói önkormányzat 6 makói vállalkozástól kért ajánlatot. Az, hogy ki(k) végezheti és mely utcákat érint, az ügyrendi és pénzügyi bizottság dönti el.

Korom András – Makó

Hat makói vállalkozástól kért árajánlatot a 100 milliós járdaépítési programra a makói önkormányzat.

A város az ezzel kapcsolatos, az ügyrendi és pénzügyi bizottság elé kerülő előterjesztése szerint a hirdetmény és tárgyalás nélküli közbeszerzési eljárására a következő makói cégektől, vállalkozásoktól kért árajánlatot: Silye és Társa Kft., mely ugyan egy budapesti számozott utcai emeleti lakásba van bejegyezve de a makói Állomás tér 15. alatt működik telephelye,  SAPI-VILL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Fűrész utca 9.), T-BAU Számviteli, Adatfeldolgozó, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. (Barcsai utca 26.), M-COLOR 2009 Építőipari és Szolgáltató Kft. (Csanád vezér tér 7.), FÖLDESI-ÉP-KER Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Táncsics Mihály utca 105. valamint Tóth-Kása Józsefné egyéni vállalkozótól (Kígyó utca 4.).

Mint arról korábban már beszámoltunk, a makói képviselő-testület az idei, 3,5 milliárdos városi költségvetés elfogadásakor döntött a járdaépítési program elindításáról.

Az, hogy mely utcákat érint – értesülésünk szerint – a körzettel rendelkező városatyák már egyeztették. A városházán kikértük az utcalistát, ám közölték, hogy azt majd csak a csütörtöki testületi ülést követően bocsátják nyilvánosságra. Igaz várhatóan az ülés elején ismertetik is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest