Ahogy már írtunk róla, a városban számos helyen találhatóak úthibák a szennyvízcsatorna garanciális javítása miatt. A legtöbb panasz a Hosszú, a József Attila és a Csokonai utcáról érkezett. Várhatóan március 20-án kezdik az útjavításokat.

Gajáta Fanni – Makó

Sokan panaszkodnak a város számos pontjában található átvágott, kátyús utakra. Mint kiderült, ezek a szennyvízcsatorna garanciális javítása után keletkeztek, s akkor a kivitelező megígérte, amint az időjárás már megfelelő lesz, megkezdődnek a javítások.

– Itt van a március, jó az idő, de még sehol semmi – hívta fel a figyelmet egy arra járó a Csokonai utcán. Ezen a szakaszon több átvágás is található, de a legrosszabb a körforgalom előtt i. A töltőanyagot az autósok pár óra alatt kihordták.

De nemcsak itt van probléma: az önkormányzat munkatársától megtudtuk, hogy a Hosszú és a József Attila utcára is több panasz érkezett. Utóbbit olvasónk is jelezte az egyik közösségi oldalon. A Hosszú utcában egy 30-as táblát helyeztek ki, ezzel hívva fel az ott közlekedők figyelmét. Nem sok sikerrel.

Az önkormányzattól megtudtuk, már több alkalommal is jelezték a kivitelezőnek valamint a Mérnök Szervezetnek is a problémát.  A lakosságtól érkező hibabejelentéseket folyamatosan továbbítják a fővállalkozó kivitelezőnek is. A tájékoztatása alapján az átvágott, kátyús úttestek javítását március 20-án elkezdik és ezekkel március 31-ig végeznek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest